Teamleden

Een overzicht van iedereen die het project No Babes steunt of helpt groeien. Samen, sterker!

Eva Eyskens is een jonge fashion designer, net afgestudeerd op het KASK In Gent, als Master in de Beeldende Kunsten, afstudeerrichting Mode. Op dit moment loopt ze stage bij Studio AMA  en Jan Jan van Essche. Zij verzorgt de styling voor de editorial shoots van No Babes.
 

Wat is je grootste prestatie?
 

"Afstuderen, mijn dromen durven volgen en doorzetten. Alsook ben ik tweemaal de winnares geworden van de ELLE Awards België."

 

Wat is je grootste mislukking?
 

"Ik geloof niet in mislukkingen, fouten maken horen bij het vooruitgangsproces."
 

Wat sprak je aan in het project No Babes?
 

"No Babes spreekt me aan omdat het een project is met jonge, getalenteerde mensen met veel goesting. De combinatie van het esthetische en de maatschappelijke ondertoon, vind ik heel interessant. We maken mensen op een artistieke manier bewust van belangrijke thema's en onderwerpen."

 

Wat heb je tot nu toe van het leven geleerd?
 

"Als je echt iets wilt, dan kan je het! Er in geloven is de eerste stap."

I.G: @evaeyskens

Sem Lannau werkt in de zorgsector, volgt een opleiding "Event Management", doet aan songwriting en is vrijwilliger bij Genderspectrum - een organisatie die zich inzet voor non-binaire mensen en transgenders. Zelf identificeert Sem zich ook als non-binair. Sem is als het ware uitgegroeid tot een ware 'No Babes' ambassadeur.
 

Wat is je grootste prestatie?
 

"Na maanden van gesprekken met het UZ in Gent heb ik eindelijk de stap gezet naar mijn eigen geluk: Ik heb mijn borsten laten amputeren. Het was geen gemakkelijke weg, maar nu kan ik oprecht zeggen dat ik in het juiste lichaam zit en gelukkig ben." 

 

Wat is je grootste mislukking?
 

"Ik zie het leven als één grote leerschool waar je steeds nieuwe kansen krijgt. Mislukken of falen is niet erg zolang je er maar iets uit leert. Waar ik wel spijt van heb is dat ik niet doorgezet heb om te studeren wat ik echt wou in het middelbaar. Ik wou zo graag Drama en Theater studeren!"
 

Wat sprak je aan in het project No Babes?
 

"Toen ik Morgane voor de eerste keer ontmoette en haar verhaal hoorde was ik onmiddellijk verkocht. Ik ben iemand die zelf buiten de gendernorm valt, en wat No Babes doet, is taboe’s doorbreken, buiten de hokjes en vakjes durven denken, en een grote middenvinger uitsteken naar de huidige maatschappij. Ik hou van dat rebelse en het tegen de stroom ingaan."

 

Wat heb je tot nu toe van het leven geleerd?
 

"Het is oké om soms eens stevig op uw smoel te belanden en met de handen in het haar te zitten. Zolang je maar terug recht staat, het leven bij het nekvel durft nemen en zegt: "Bitch, you messed with the wrong person."

I.G: @semlannau

Contacteer ons
© More to Morgane