top of page

Introducing Kenya

"Ik ben Kenya, een 21-jarige jonge vrouw met het syndroom van Down. Verder heb ik alleen een kleine scoliose. Dansen is mijn passie en ik ben er nog goed in ook! Ik heb al vier nationale titels en één Special Olympics-titel in ballroom- en latindansen op mijn naam staan. Fitness is een andere passie en ik train elke week met een personal instructor. Ik werk bij een lunchroom in onze woonplaats, maar mijn hart ligt bij acteren en modellenwerk. Hoewel ik ook graag zing (ook al ben ik er niet zo goed in!), is voor de camera staan waar ik echt in uitblink. Mijn ultieme droom is om model te worden in New York en voor een groot merk te werken. Oh, en ik heb ook grote ambities op dansgebied - ik wil wereldkampioen worden."


Kenya is super enthousiast en ze kan niet wachten om voor de camera te schitteren voor jouw volgende project. Als je op zoek bent naar een dynamisch talent om je visie tot leven te brengen, dan is Kenya de perfecte match! Boek haar nu door contact met ons op te nemen via hello@nobabes.be en laat haar schitteren in je volgende project! <3


Boeken via: hello@nobabes.be


Comments


bottom of page