top of page
Boek inclusief talent bij No Babes Agency
- Voor wanneer jouw idee al staat
 

Op zoek naar de perfecte creatieve touch voor jouw volgende campagne? Wij hebben we een uitgebreid netwerk van getalenteerde modellen en andere creatievelingen die klaar staan om jouw visie tot leven te brengen.
 

Of je nu op zoek bent naar professionele modellen, ervaren fotografen, make-up artiesten, stylisten, of andere creatieve professionals, wij hebben de juiste mensen voor jouw project.

Wij werken volledig op maat van de klant maar hebben ook verschillende pakketten in aanbieding. Meer info? Hit us up!

Ania-045.jpg
Aanleveren team
20240114_NoBabes_Nell_0699.jpg
Stap de wereld van inclusieve campagnes binnen via onze consultancy
- Begeleiding van A tot Z om samen nieuwe ideeën uit te werken

Onze consultancy pakketten zijn ontworpen om jou te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot uitvoering, met een focus op het creëren van campagnes die resoneren met een breed en gevarieerd publiek. Ons ervaren team van experts zal samen met jouw team werken om de juiste strategieën te ontwikkelen en concrete actieplannen op te stellen die inclusiviteit bevorderen en de boodschap op een authentieke manier overbrengen.
Consultancy
Laat jouw producten gratis fotograferen op onze No Babes Photoshoot Days!
 

Hoe werkt het? Als bedrijf kan je jouw producten gratis aanleveren voor onze fotoshoot dagen met onze No Babes database en/of modellen. Wij organiseren om de paar weken van deze dagen om portfolio's aan te vullen. Of het nu gaat om kleding, accessoires, beautyproducten of iets anders, wij staan klaar om jouw visie te belichamen en je producten op een creatieve manier in beeld te brengen. Uiteraard gaan we eerst kennismaken om te zien of er een match is!

Na de fotoshoot dagen heb je de vrijheid om te beslissen of je
foto's wilt aankopen om nadien te gebruiken. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat je volledige controle heeft over jouw investering, terwijl je profiteert van de expertise en creativiteit van ons team.

Group (1 of 1)-3.JPG
Photoshoot
DigicamPhotos-_TheEdenStories-11.jpg
Ben je zelf model en wil je je skills verbeteren?

Wij geloven we dat elk individu unieke talenten heeft die ontdekt en ontwikkeld moeten worden. Daarom organiseren we regelmatig workshop dagen en fotoshoot dagen om aspirant-modellen de kans te geven hun vaardigheden te verbeteren, kennis te maken met ons gepassioneerde team en zelfs de mogelijkheid te krijgen om gescout te worden.

Onze workshop dagen zijn ontworpen om een leerrijke en inspirerende ervaring te bieden voor
opkomende modellen van alle niveaus. Of je nu net begint in de modellenwereld of je vaardigheden wilt verfijnen, onze ervaren professionals staan klaar om je te begeleiden. Leer de basisprincipes van houding, poseertechnieken, catwalkvaardigheden en nog veel meer, terwijl je je zelfvertrouwen vergroot en jezelf als model ontdekt.
Model training
bottom of page