Ben jij op zoek naar een originele en laagdrempelige manier om diversiteit en inclusiviteit meer in de kijker te zetten in jouw bedrijf, school, regio of vereniging? Kijk dan zeker verder!
 

Nana (1 of 1)-4.jpg

LEZING OP JOUW SCHOOL
OF JEUGDWERKING


Voor wie: Scholen en/of jeugdwerking
Waar: Op locatie
Wanneer: Bespreekbaar
Duur: Bespreekbaar

Jongeren zijn onze toekomst. Daarom vinden we het belangrijk om hun op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met thematieken die vaak nog steeds moeilijk bespreekbaar zijn in deze maatschappij én hun mentaal welzijn te bevorderen. Denk maar aan hoe om te gaan met huidige schoonheidsidealen, de impact van sociale media, verschillende genderidentiteiten, lichaamsdiversiteit, zelfbeeld, discriminatie, pesten, en seksualiteit. 

PRAKTISCH: Twee No Babes experten komen hun ervaring en expertise delen met de studenten. Op een interactieve manier en via anonieme tools laten zij de studenten kennismaken met allerlei actuele en soms ook moeilijk bespreekbare thema's. We delen de workshop op in vier hoofdthema's: Gender, Mentaal Welzijn, Diversiteit en Seksualiteit.

INCLUSIVITEIT OP DE WERKVLOER


Voor wie: Bedrijven, ondernemers
Waar: Op locatie
Wanneer: Bespreekbaar
Hoelang: Bespreekbaar

Deze workshop is geschikt voor bedrijven die hun werknemers willen laten kennismaken met wat inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer én naar klanten toe nu echt betekent.  Hoe ga je om met een collega op het werk die van geslacht is verandert? Hoe ga je om met pestgedrag of racisme? Wat als een klant graag heeft dat je de voornaamwoorden die/hun gebruikt?  Wat met discriminatie naar mensen met een fysieke/mentale beperking of een maatje meer? We leggen niet alleen de basisbegrippen uit maar we gaan mensen ook laten stilstaan bij eigen vooroordelen en gedragingen via interactieve oefeningen. 

 

WORKSHOPS

 

FASHION x DIVERSITY

Voor wie: Semi-professionele fotografen
Wanneer: Te bespreken

Gegeven door: Morgane Gielen
Waar: In studio of op locatie

Duur: Hele dag (8u)

Max. aantal deelnemers: 10
Min. aantal deelnemers: 5

Inbegrepen: Lunch

Meenemen: Eigen camera/lenzen, laptop

Hoe combineer je mode met diversiteit? Hoe ga je op een respectvolle manier om met modellen die niet in het 'standaard' regime passen? Ga zélf aan de slag met professionele No Babes modellen, onder begeleiding van fotograaf en oprichtster van No Babes, Morgane Gielen. Tijdens deze workshop van 8u overloopt Morgane de stappen van een echte shoot met atypische modellen en geeft ze alle tools om van iedereen een artistiek, mooi portret te kunnen maken, met het verhaal van de modellen in het achterhoofd.

De dag begint met uitleg over hoe je een fotoshoot tot stand laat komen. Hoe kom je tot een concept? Hoe maak je een moodboard? Hoe vind je een team? Welk materiaal gebruik je het beste?  Vervolgens zal Morgane heel praktijkgericht verder gaan: Hoe stel je licht op? Hoe begeleid je een model? Hoe stel je iemand op hun gemak? Kijk mee achter de schermen van hoe Morgane in interactie gaat met een model op een professionele set en ga nadien zelf aan de slag met de modellen. Morgane zal begeleiden en tips geven waar nodig.

Nadien zal Morgane samen met jullie haar workflow na een fotoshoot én haar bewerking- en selectie proces uitleggen. Jullie krijgen dan ook de tijd om jullie beste beeld van de fotoshoot uit te kiezen en deze te bewerken. Tenslotte zal Morgane deze in groep bespreken en is er nog tijd achteraf om vragen te stellen.

 

Masterclass (1 of 1)-5.jpg
In a Meeting

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD VERKOPEN

Voor wie: Creatieve ondernemers
Wanneer: Te bespreken
Gegeven door: Eline Vanduyver
Waar: Te bespreken
Duur: 2u
Max. aantal deelnemers: 4

Meer dan eens worden er verouderde en manipulatieve werkwijzen aangeleerd tijdens verkoopcursussen waar geen van beide partijen zich goed bij voelen. Wij focussen ons in deze workshop op hoe je de passie voor jouw product of dienst op een eerlijke en ethische manier aan de mens kan brengen.

 

Daarnaast is het ook belangrijk jezelf als zelfstandige te beschermen tegen organisaties die gebruik willen maken van jouw goedheid als freelancer. Vaak zijn het net de mensen die ethisch willen handelen die afgezet worden door bedrijven of vzw's. 

Tegen het einde van de workshop zal je geleerd hebben op welke manier je jezelf kan richten naar de klant toe en hoe je échte
win-win situaties kan creëren. Dit is een workshop, dus het is de bedoeling om met elkaar in gesprek te gaan, zodat je met praktische tips naar buiten gaat.

Deze workshop wordt gegeven door Eline Vanduyver. Die heeft al meer dan 10 jaar ervaring in sales en met hun achtergrond in de sociologie tracht die het maatschappelijke aan het commerciële te verbinden.

EXPOSITIE NO BABES

Kunst is een andere laagdrempelige manier om mensen te laten kennismaken met allerlei thematieken. Als we één ding weten, is dat de No Babes expositie in Gent een impact heeft achtergelaten. Ben jij op zoek naar een tentoonstelling die een verschil maakt voor jouw regio, of in jouw bedrijf? Laat het ons weten! 

4x5 Nobabes-12.jpg
 

HERBELEEF HIER DE NO BABES EXPOSITIE IN GENT
 

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Stuur ons zeker een bericht voor een koffietje te gaan slurpen! Wij werken heel vaak pakketten op maat uit voor bedrijven, festivals en zelfstandigen. We steken graag onze koppekes samen om tot een uniek concept te komen.

#weconnectbystandingout