top of page

Wat? No Babes Agency, het eerste inclusieve modellenbureau van België, bestaat één jaar en dat willen we graag vieren met onze community! Wij willen deze dag samenkomen met like-minded people en terugkijken op een bewogen eerste jaar. Het belooft een evenement te worden waar iedereen 100% zichzelf kan zijn.
 

Wanneer? 11 februari 2023

Duur? 10u tot 20u

Waar: Zebrastraat 32/001, Gent (rolstoeltoegankelijk)

Voor wie? Iedereen die samen met ons wilt vieren!
Parking: meer info hier

Tickets: meer info hier
 

CELEBRATING
1 YEAR NO BABES AGENCY

PROGRAMMA

 

9u30

 

Deuren gaan open

10 - 11u

 

Interactief panelgesprek met Morgane Hutse (No Babes model), Marijne Van Boeckel (body positive activist), Dr. Chelly Maes (Researcher KU Leuven) en Aminata Benta (oprichter van Represent Belgium) geleid door Eline Vanduyver (No Babes Agency)

Onze modellen delen openhartig hun verhaal en de discriminatie die ze hebben meegemaakt omdat men niet zouden passen in het "ideaalplaatje" van de maatschappij.  Zij worden bijgestaan door experten en samen nemen ze een deep-dive in het thema "inclusiviteit": Wat is dit en waarom is representatie zo belangrijk? Hoe kan je niet allen als persoon maar ook als bedrijf inclusiever in het leven staan? Wat is inclusieve beeldvorming? Hoe kan je je bewust worden van je eigen vooroordelen? Het belooft een interactief en leerrijk gesprek te worden, voor iedereen.

 

11u - 12u30:

Workshop "Witchcraft" met Céline Marce 
-> Max. 25 plekken beschikbaar


Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat het betekent om heks te zijn? Dan is dit de workshop voor jou! Niemand minder dan Céline Marce zal je onderdompelen in enkele basisbegrippen en technieken zoals schaduwwerk en hoe je deze kan inzetten om als persoon zelfbewuster en spiritueler in het leven te staan. Ook legt ze uit hoe je dit kan inzetten om trauma's en negatieve patronen weg te werken.

 

12u30 - 13u

 

Lunch & network

Time to energize!  Doorheen de dag kan je genieten van snacks, en drank aan forfaitaire prijzen. Uiteraard ben je ook welkom jouw eigen lunch mee te nemen.

PROGRAMMA

13u - 15u

 

Workshop "Shibari" met House Of Lupin
-> Max. 25 plekken beschikbaar

 

De experten van House of Lupin leren je tijdens deze laagdrempelige workshop hoe je op een liefdevolle manier aan zelfbondage kan doen. Je leert jezelf, jouw grenzen en vooral jouw plezier kennen door deze Japanse vorm van bondage met touw. Je kan dit alleen of samen beoefenen. Ervaring is niet vereist en iedereen is welkom!
 

15u - 17u

 

Workshop "Taboes doorbreken aan de hand van storytelling" met het No Babes team
-> Max 25 plekken beschikbaar

 

Mensen hebben vaak angst voor het onbekende en blijven daardoor ook vaak weg van leefwerelden die anders zijn dan die van zichzelf. Daardoor ontstaat er vaak discriminatie, racisme, vooroordelen, miscommunicatie en een gebrek aan verbinding tussen verschillende doelgroepen, zelfs binnen de muren van één gezin. We vinden het belangrijk om via deze workshop op een laagdrempelige manier mensen in contact te laten komen met nieuwe leefwerelden en hun te educeren en bewust te maken van hun eigen gedachtegang, angsten en patronen. Anderzijds geven we ze graag de juiste tools en tips mee om te leren omgaan met de prachtige diversiteit die er rondom ons leeft en we gaan aan de slag met creatieve tools zoals schrijven, foto's maken, schilderen en meer. Je gaat boordevol nieuwe kennis naar huis!


 

17u - 19u

 

 Free Podium

Time to relax and enjoy the show! We starten met een aantal optredens van onze eigen No Babes Agency modellen en geven nadien mensen uit de No Babes community de kans om hun misschien nog verborgen talent, aan de wereld te tonen.

19u-20u

 

Afterparty

Nog even uitwaaien met goede beats, fantastische vibes en goed gezelschap. What do we need more?

Ma (1 of 1)-4.jpg

DOORLOPENDE GEBEURTENISSEN

 

Babbelbox

Deel jouw taboedoorbrekend verhaal met de No Babes community via een babbeltje die ook opgenomen en later gedeeld zal worden op sociale media. Let's make taboos more discussable together! Een aantal van onze No Babes modellen zullen er zijn om jou te begeleiden doorheen dit proces.

No Babes expositie
 

Morgane Gielen bouwde in 2019 een organische community uit aan de hand van haar eerste fotoboek en de daaraan gekoppelde expositie genaamd 'No Babes', die in het teken stonden van taboes en schoonheidsidealen in vraag stellen. Tijdens deze rondleiding vertelt ze over haar traject, de verhalen achter de geëxposeerde werken en beantwoordt ze al jullie vragen.

Beschikbare timeslots:

11u tot 12u

13u tot 14u

16u tot 17u

Maak kans om model te worden bij No Babes Agency


Heb je altijd al model willen worden maar ging dit niet doordat je niet 'voldoet' aan het ideaalplaatje dat de mode industrie ons oplegt? Kom tussen de beschikbare timeslots langs bij het No Babes Agency standje, zo naturel mogelijk, dat we jouw look goed kunnen zien.

 

Doe een babbeltje met de andere No Babes Agency modellen, laat jouw gegevens achter, neem een korte video op en laat een aantal foto's maken. Wie weet nemen wij nadien contact op met de boodschap dat we jou willen representeren als model!

 

Beschikbare timeslots:

11u tot 13u

17u tot 19u

TARIEVEN

INGANGSTICKET: €15

Inclusief:

-> Toegang tot het openbare deel van het evenement: expositie, babbelbox, No Babes Agency standje, lunch & chill, free podium & afterparty
-> Geen toegang tot de workshops/panelgesprek

 

WORKSHOP TICKET: €30

Inclusief:

-> Toegang tot 1 workshop of activiteit
naar keuze

ALL-DAY TICKET: €60

Inclusief:

-> Toegang tot het openbare deel van het evenement: expositie, babbelbox, No Babes Agency standje, lunch & chill, free podium & afterparty
-> Toegang tot alle activiteiten en workshops die plaatsvinden
-> Exclusieve rondleiding op de expositie door Morgane Gielen 

bottom of page