Het doel van de crowdfunding? Centjes inzamelen om het fotoboek en de expositie van No Babes te kunnen realiseren in 2021.

Anderzijds ook om ook een dikke middenvinger op te steken naar de huidige waarden en normen. Samen maken we een verschil!

Wat doet No Babes?
#nobabesofficial

Morgane fotografeert gedurende 1,5 jaar allerlei verschillende mensen met moeilijk bespreekbare verhalen om het No Babes fotoboek invulling te geven. Dit in haar studio, te Kortenberg. Puur, kwetsbaar, zonder make-up, in onderkledij of artistiek naakt. Deze foto's worden ook meteen online gepost op de Instagram van No Babes om nu al meer awareness te creëren en mensen in verbinding te brengen met elkaar.

Anderzijds doet Morgane ook samen met haar team verschillende
'high fashion shoots' aanvullend op de thema's die al naar voren zijn gebracht.  Denk maar aan onzichtbare ziektes, non-binairiteit en fysieke/mentale andersheden.  Dit met een volledig team van make-up artiesten, stylisten, modellen, designers, een art-director, en assistenten. Deze foto's worden exclusief gehouden voor het No Babes fotoboek en de expositie. 

De expositie zelf zal hoogstwaarschijnlijk doorgaan in maart of april 2021. We zijn nu volop op zoek naar de perfecte locatie en partners om mee samen te werken!

Interesse om te steunen?

Wij hebben minimum  €30 000 nodig via crowdfunding en sponsoring om het fotoboek, de expositie en andere bijkomende kosten te kunnen dekken.

Denk maar aan de kosten die nodig zijn voor de branding, website en huisstijl uit te bouwen, de marketing, de teamleden en locaties te vergoeden, fotoprints en kaders voor de expositie, catering, belichting, de uitgeverij zelf betalen, en nog véél meer.

PAKKET 1
 

Er zijn slechts 500 exemplaren van het No Babes fotoboek te verkrijgen. Wil jij zeker zijn van jouw exemplaar, garantie hebben om naar de awesome expositie te komen én nog eens €10 uit te sparen? Dan is dit pakketje iets voor jou!

* Dit is niet de cover van het No Babes boek, slechts ter illustratie 

 

 

 

 

 

 

 Fotoboek No Babes + 2 ingangtickets voor de expositie: €65
 (€10 euro korting op het No Babes fotoboek)

PAKKET 2
 

Heb jij nood om jouw verhaal, verleden of trauma een plekje te geven? Wil jij voelen dat je er niet alleen voor staat? Ben jij op zoek naar (zelf)acceptatie? Wil jij mensen educeren over een bepaalde aandoening, ziekte, of situatie? Dan is een No Babes shoot echt iets voor jou. Mensen die de shoot al hebben gedaan, benoemen het als iets therapeutisch en onvergetelijk.

Specifiek krijg je:
- Max. 2u fotoshoot in de No Babes studio te Kortenberg
- De mogelijkheid om foto's te bestellen aan de hand van je eigen budget 

- De kans om jouw verhaal te delen op de kanalen van No Babes

(= Meer als 5000 volgers) 


 

 

No Babes shoot: Vanaf €99

Donatie?

Wil jij liever een vrijblijvend bedrag storten om onze dromen te verwezenlijken en hoef jij daar niet meteen iets voor terug? Klik dan even op onderstaande button!

Merchandise?

Wil jij een statement neerzetten en rondlopen met een mondmasker, totebag of coole shirt van No Babes met telkens een taboedoorbrekende boodschap?

Contacteer ons
© More to Morgane