Het doel van de crowdfunding? Centjes inzamelen om het fotoboek en de expositie van No Babes te kunnen realiseren in 2021.

WAT ZAL ER IN HET FOTOBOEK STAAN?

Ontroerende, inspirerende, moeilijk bespreekbare maar ook taboedoorbrekende verhalen. Morgane heeft gedurende 1,5 jaar allerlei mensen gefotografeerd in haar studio te Kortenberg en op locatie. We tackelen thema's zoals onzichtbaar ziek zijn, niet passen binnen de binaire hokjes van deze maatchappij, discriminatie, fysieke en mentale andersheden, fatshaming en nog veel meer.

PRE-ORDER HET FOTOBOEK

WAAR EN WANNEER VIND DE EXPOSITIE PLAATS?

De expositie van No Babes vindt plaats tussen 9 juni en 7 juli 2021 te Geraard de Duivelstraat 1, Gent. Wij werken in verschillende themaweken waar ook steeds activiteiten aan gekoppeld zijn. We krijgen sprekers over de vloer zoals Senne Misplon, Romy Schlimbach, Inke Ghieghase, Bert Cools en Marijne Van Boeckel.

 

 Dit dankzij de steun van onze partners Genderspectrum, Parts Of Culture, Canon, Broei, Alles Kant, Stad Gent, Authentic en Jean Jacques Collective.

HOE KAN JIJ STEUNEN?

Jij kan ons helpen om onze €30 000 aan kosten te coveren voor onze uitgeverij te kunnen betalen, de expositie te organiseren, de teamleden en vrijwilligers te betalen, en nog veel meer. Hoe? Ontdek onze crowdfunding en boek jouw tickets voor de expositie, pre-order jouw fotoboek exemplaar of ontdek onze merchandise!