• Morgane Gielen

Shooten met Jitske Van De Veire

Bijgewerkt: 7 nov 2019

Jitske heb ik leren kennen op het Filmfestival in Oostende. Oona had mij uitgenodigd als "influencer" om naar de serie "Euphoria" te gaan kijken (aanrader, die serie!) en eén van de panelleden die avond, was Jitske.

Uiteraard ging ik zoals een goed voorbereide "influencer" zou doen, enkele dagen op voorhand een kijkje nemen naar wie er die avond aanwezig ging zijn, wat de planning was en ook even iedereen stalken op sociale media. Al snel was ik enorm geïntrigeerd door de Instagram van Jitske en haar geliefde Marthe omdat ze zo openlijk spraken over hun seksuele geaardheid, imperfecties en hoe graag ze net als ik taboes doorbreken. My heart skipped a beat. Die mensen wou ik zo graag fotograferen.


Met een bang hartje, sprak ik Jitske aan op Instagram.


Ik vertelde haar over mijn project No Babes, en hoe graag ik haar daarvoor zou willen fotograferen. Na een korte ontmoeting op het filmfestival, was het gebeurd. Zij vertrouwde in mijn kunnen en geloofde in mijn concept, en ik mocht hun op beeld plakken. (Trust me, het gaat niet altijd zo vlotjes om iemand te overtuigen van een nog onbestaand project :-))


Al snel spraken we af bij Jitske en Marthe thuis en hebben we een dik uur geknald. Ze stonden open voor alle absurde ideeën die ik had. Ze kwamen zelf ook nog met een heel pak ideeën af. Paradijs op aarde. Bij deze toon ik jullie graag wat meer beelden van onze shoot. Because yes, I love them.
Dankjewel Jitske en Marthe, voor alles. Wil jij ook voor mijn lens staan? Stuur een bericht en vertel waarom jij onze volgende No Babe bent!

264 keer bekeken
Contacteer ons
© More to Morgane