top of page

Introducing Bénie

"Toen ik opgroeide in een christelijk gezin in een overwegend blanke gemeenschap, had ik vaak het gevoel dat ik er niet bij hoorde. Ik werd achtervolgd door onzekerheden over mijn uiterlijk en maatschappelijke verwachtingen: 'Je bent niet knap genoeg, te lang, te mager, te zwart, te gelovig...'. Te midden van deze twijfels leek het vooruitzicht om modellenwerk te gaan doen een onbereikbare fantasie. Ik heb me echter voorgenomen om die innerlijke critici het zwijgen op te leggen en mijn potentieel te omarmen. Met de steun van No Babes Agency jaag ik nu mijn droom na om model te worden. Mijn doel gaat verder dan persoonlijk succes; ik streef ernaar om als inspiratie te dienen voor jonge zwarte vrouwen en mannen, door hen aan te moedigen, geduld en zelfverzekerdheid te cultiveren en te erkennen dat triomf binnen handbereik ligt."


Bénie's enthousiasme kent geen grenzen. Als ervaren model met een hartverwarmende persoonlijkheid is ze een absoluut plezier om op de set te hebben! 💫


Boeken via: hello@nobabes.be


Comments


bottom of page