No Babes is een collectief dat op allerlei creatieve manieren taboes in vraag stelt,  een stem wilt geven aan mensen die vaak klein gehouden worden door de huidige idealen binnen deze maatschappij en 
de mentale gezondheid van jongeren wilt bevorderen.

 

Chelsea (17).jpg
NO-BABES_INSTAGRAM_.jpg

Wist je dat No Babes ook een fotoboek op de markt heeft gebracht? Het boek is niet alleen ontroerend en inspirerend door alle authentieke en taboedoorbrekende verhalen, maar het is ook nog eens erg leerzaam en een echte gespreksopener.

We merken dat we zowel de jongere als de oudere generatie stimuleert om anders te durven kijken naar bepaalde thema's of mensen. Met dit boek willen we meer diversiteit, inclusie en tolerantie creëren.

Wist je dat No Babes een eigen talentenbureau heeft? No Babes Agency specialiseert in het herdefiniëren van schoonheid en inclusie in de mode en lifestyle sector. Wij vinden dat iedereen die je in het straatbeeld ziet, ook een platform verdient in het media landschap, en daar dragen wij ons steentje aan bij.

Wij representeren modellen en andere creatievelingen die onze normen en waarden ondersteunen. Wij kunnen een heel team in één klap aanleveren voor jouw volgende campagne. 

Cast (1 of 1)-13.jpg
Broei (18 of 33).jpg

Wist je dat No Babes ook een eigen Academy heeft waarin we workshops aanbieden om op een laagdrempelige manier diversiteit en inclusiviteit meer in de kijker te zetten

Ideaal voor zelfstandigen, bedrijven, maar ook scholen en gemeentes.

Herbeleef onze eerste expositie van No Babes in juli 2021 die dankzij onze crowdfunding en de steun van Canon, Stad Gent, Alles Kan, Parts Of Culture, Genderspectrum en Broei gerealiseerd kon worden!