top of page
NO BABES AGENCY
Het eerste modellenbureau in België dat gespecialiseerd is in het herdefiniëren van schoonheid en inclusie in de mode en lifestyle sector. Wij vinden dat iedereen een platform verdient in het media landschap en niet slechts degenen die gezien worden als het 'ideaalbeeld'.

Als moederbureau educeren en investeren wij in onze modellen om ze klaar te stomen voor professionele klanten en de internationale markt. 

Daarnaast zetten we heel hard in op bewustzijn creëren en het mee uitwerken van inlcusieve campagnes tezamen met onze klanten. We kunnen een heel team aanleveren aangezien wij ook andere creatievelingen representeren zoals stylisten en make-up artiesten.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan een inclusieve maatschappij? Laten we onze krachten bundelen!

MODELLEN

MAKE-UP ARTIESTEN

STYLISTEN

INCLUSIEVE DATABASE

WAAROM WAT WIJ DOEN NODIG IS

1 op de 4 Vlaamse holebi’s ondernam een zelfmoordpoging

Mensen met een beperking komen slechts 1,1% van de tijd in beeld, terwijl 15% van de bevolking een (on)zichtbare beperking heeft

De mode industrie wilt zoveel mogelijk mensen bedienen met zo weinig mogelijk maten

Vele brands zijn schuldig aan tokenism in plaats van echte diversiteit

Minstens 40% van de modellen ontwikkelt een vorm van eetstoornis door de onrealistische idealen

Slechts 30% gemiddeld van de modellen op fashion weeks wereldwijd zijn van kleur
Bronnen: Trendrapport 2021 - Kwetsbare groepen op de Vlaamse Arbeidsmarkt - Steunpunt Werk - Departement Werk & Sociale Economie - Gids ter begeleiding van transgenders op het werk - UGent - The Guardian - Teen Vogue

Photo: Mercy by Nora Benhassine
DSCF8271.jpg
Na (4).jpg

BECOME A MODEL

Heb jij interesse om door ons gerepresenteerd te worden? Klik op de knop onderaan en vertel ons meer over jezelf! Bij interesse nemen we zo snel mogelijk contact op.

Photo: Joshua by Chiara Steemans

RECENTE CAMPAGNES

Myrthe voor CECEMEL
Luna voor FLAIR

001-FLAIN_09_23_NOEAN_001.jpg

ERVARINGEN VAN ANDEREN

"Aangename ontdekking op verschillende vlakken. Van een sterke, authentieke en brede waaier aan profielen over hands on mentaliteit tot overall goede service."

Jesse - Les Mecs

"Goede ervaring, snelle behandeling van de vraag. Binnen de 2u een make-up artiest geboekt voor een last-minute opdracht."

Ilse Schooneknaep - Borgerhoff & Lamberigts

"Erg tevreden met de professionaliteit van het agency én het model dat we boekten. Bovendien voelden we de passie die leeft bij het agency voor de waarden die het vertegenwoordigt. Leuke en vlotte samenwerking."
 

Christine - Wouters & Hendrix

bottom of page