NO BABES AGENCY
Hét talentenbureau in België dat gespecialiseerd is in het herdefiniëren van schoonheid en inclusie in de mode en lifestyle sector. Wij vinden dat iedereen die je in het straatbeeld ziet ook een platform verdient in het media landschap, en daar dragen wij ons steentje aan bij.

Wij representeren modellen en andere creatievelingen die onze normen en waarden ondersteunen. Wij werken inclusieve campagnes mee uit van A tot Z en kunnen een heel team in één klap aanleveren.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan een inclusieve maatschappij? Laten we onze krachten bundelen!

MODELLEN

MAKE-UP ARTIESTEN

STYLISTEN

FOTOGRAAF

WAAROM WAT WIJ DOEN NODIG IS

1 op de 4 Vlaamse holebi’s ondernam een zelfmoordpoging

Mensen met een beperking komen slechts 1,1% van de tijd in beeld, terwijl 15% van de bevolking een (on)zichtbare beperking heeft

De mode industrie wilt zoveel mogelijk mensen bedienen met zo weinig mogelijk maten

Vele brands zijn schuldig aan tokenism in plaats van echte diversiteit

Minstens 40% van de modellen ontwikkelt een vorm van eetstoornis door de onrealistische idealen

Slechts 30% gemiddeld van de modellen op fashion weeks wereldwijd zijn van kleur
Bronnen: Trendrapport 2021 - Kwetsbare groepen op de Vlaamse Arbeidsmarkt - Steunpunt Werk - Departement Werk & Sociale Economie - Gids ter begeleiding van transgenders op het werk - UGent - The Guardian - Teen Vogue
274542922_439176857894243_1136968746262751424_n.jpg

BECOME A TALENT

Heb jij interesse om door ons gerepresenteerd te worden? Klik op de knop onderaan en vertel ons meer over jezelf! Bij interesse nemen we zo snel mogelijk contact op.

Opgelet! Dit is nog iets anders dan je aanmelden voor je verhaal te delen op No Babes zelf. Met deze aanmelding wil je functioneren als 'professional' voor onze klanten in de fashion en lifestyle sector.
 
ZEB For Everyone Fashion Show SS22 (158).jpg
Screenshot 2022-10-03 125246.jpg

RECENTE CAMPAGNES

Model Cassandra for WOUTERS & HENDRIX
Musia for SICKY MAGAZINE

InesVM-9.jpg

ERVARINGEN VAN ANDEREN

"Aangename ontdekking op verschillende vlakken. Van een sterke, authentieke en brede waaier aan profielen over hands on mentaliteit tot overall goede service."

Jesse - Les Mecs

"Goede ervaring, snelle behandeling van de vraag. Binnen de 2u een make-up artiest geboekt voor een last-minute opdracht."

Ilse Schooneknaep - Borgerhoff & Lamberigts

"Erg tevreden met de professionaliteit van het agency én het model dat we boekten. Bovendien voelden we de passie die leeft bij het agency voor de waarden die het vertegenwoordigt. Leuke en vlotte samenwerking."
 

Christine - Wouters & Hendrix